Detachering
P4Work detacheert tegen een aantrekkelijk tarief gemotiveerd en vakkundig personeel. Ook voor versterking van uw team kunt u bij P4Work terecht. Wij hebben voor alle werkzaamheden personeel dat u kan ontlasten. Voor kleine incidentele werkzaamheden kunt u gebruik maken van onze “extra handjes”. En zelfs voor uw schoonmaakwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Voor langere inzet is het mogelijk ons personeel bij u te detacheren. Daarbij kiest u een periode van 3, 6 of 12 maanden. Wij proberen zo veel mogelijk ervaring mee te nemen, uitgaande van affiniteit en competenties van de medewerker. Het maken van een goede match is hierbij het belangrijkste. Na afloop van detachering kunt u kostenvrij de betrokkene zelf in dienst nemen.

Medewerkers
Het zijn altijd zeer gemotiveerde werknemers. Met regelmaat zijn het medewerkers die via het 2e spoor (begeleiding naar ander werk) op zoek zijn naar een passende baan. Door welke reden dan ook is het niet mogelijk het eigen werk te blijven doen bij de oude werkgever. Wel zijn ze prima in staat om ander werk te doen. Dit zijn zeer gemotiveerde werknemers die graag een nieuwe toekomst creëren. Ook kunnen wij door u geselecteerde of aangeboden werknemers in dienst nemen en aan u detacheren tegen een redelijk tarief. Wanneer uw eigen personeel (tijdelijk) overbodig is kunt u een beroep op ons doen om hen elders te plaatsen.

Verlengde proeftijd
Na twijfel of bij geen mogelijkheden de werknemer zelf in dienst te nemen zal de detachering plaatsvinden via P4Work. Dit zorgt ervoor dat u een verlengde proeftijd hebt, zonder risico’s van arbeidsongeschiktheid.

Betaling geschiedt per factuur op basis van overeengekomen tarief.

Voor vragen of verzoeken neem contact op via info@p4work.nl of 0115-610905