Huishoudelijke hulp
P4Work richt zich op het aanbieden van huishoudelijke hulp bij particulieren. Tijdelijke of langdurige ondersteuning in het huishouden nodig? Wij helpen iedereen tegen een laag tarief. Wij doen alles op huishoudelijk gebied. Denk hierbij aan het schoonmaken van alle ruimten en het verzorgen van de was en de strijk. U als klant bent echt koning. De huishoudhulp werkt in uw opdracht.

WMO-Indicatie
Ook met een WMO-indicatie weten wij raad. Heeft u een WMO-indicatie? Wij regelen de betaling met de gemeente. U betaalt via het CAK wel een eigen bijdrage. Het CAK berekend hoe hoog de eigen bijdrage is. Voor 2021 is dit bedrag € 19,00 per maand.

Hoe werkt het
U maakt een afspraak met onze coördinator wanneer het u uitkomt. U geeft aan welke werkzaamheden het belangrijkst zijn en wat er gedaan moet worden. Onze huishoudhulp komt altijd eerst op proef. Het dient namelijk te klikken tussen u en uw vaste hulp. Zonder klik zoeken wij verder naar de juiste huishoudhulp zodat u tevreden bent.

Kwaliteit
Kwaliteit staat bij P4Work hoog in het vaandel. Als klant bent u bij ons koning. Als opdrachtgever beïnvloedt u wat er gedaan wordt. Kwaliteit, hygiëne en veiligheid voldoen altijd aan de normen. P4Work hecht grote waarde aan betrouwbaarheid, ervaring, de wil om te werken en het goed om kunnen gaan met mensen. Wij controleren continue of uw huishoudhulp aan de normen voldoet en of u tevreden bent. Daarnaast leiden wij onze huishoudelijke hulpen zelf op. Het regelmatig volgen van scholing zorgt ervoor dat onze medewerkers up-to-date blijven en op de hoogte zijn van de nieuwste regels.

Regio
P4Work werkt uitsluitend met mensen uit uw regio. Uw huishoudhulp woont bij u in de buurt. Hierdoor kent uw hulp de omgeving. Dit maakt het praten makkelijker en vertrouwder.

Betaling (dienstencheques)
Wanneer u geen WMO-indicatie heeft, werkt P4Work met dienstencheques als betaling voor de huishoudelijke hulp. Hierdoor worden contante geldstromen vermeden. U koopt dienstencheques bij uw lokale verkooppunt. Voor elk uur huishoudelijke hulp levert u een dienstencheque in.

Dienstencheques zijn € 19,50 per stuk.

Verkooplocaties dienstencheques
Mr. F.J. Haarmanweg 25 (Ingang 2), PIBLW, Terneuzen
Tabakstraat 22, Hulst
Gemeentewinkel, Hulst

Folders (pdf)
Folder P4Work – Huishoudelijke hulp

Een afspraak maken met onze coördinator? Mail ons op info@p4work.nl